Intiem – Ontwapenend – Deskundig

Intiem

Ontwapenend

Deskundig

Casual praten over seksualiteit. Dat is wat je van mij kan verwachten.
Of je nu opzoek bent naar een gastles over sekswerk, seksuele voorlichting voor volwassenen, een training over (intieme) communicatie of een lezing over seksuele ontplooiing. Met mij al spreker zorg je voor een veilige omgeving, spannende inzichten en verbetering van het algeheel seksueel welzijn!

Onderwerpen

Sekswerk

Ik vind het heerlijk om over mijn persoonlijke ervaringen te vertellen. (Luister bijvoorbeeld mijn podcast .) Doorbreken van de vooroordelen rondom sekswerk is onderdeel van mijn missie. Daarom doe ik steeds weer mijn best mijn verhaal te betrekken naar het groter geheel van de branche. Onderwerpen als wetgeving, het belang van seksuele zorg, de effecten van stigma passen prima in dit plaatje.

Seksuele voorlichting voor volwassenen

Het is heel helder dat een groot deel van de volwassen, eigenlijk heel weinig weten over seks, wat er in kan en hoe er over te communiceren. Wat doe je als je iets anders verlangd dan wat je (bed)partner je geeft? Hoe ontdek je wat je lekker vind. Het leren kennen van jouw seksualiteit stopt niet na de puberteit. Je persoonlijke en relationele situatie veranderd je leven door. Hiermee veranderen je seksuele en intieme behoefte. Waarom is aandacht voor deze onwtikkelingen belangrijk?
Lezingen en lessen over bewuste seks, intieme communicatie en de focus op plezier.

*Benieuwd naar mijn masterclass voor jouw groep? Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Boek mij als spreker

Als spreker werk ik via Studio Stoofpot.

Studio Stoofpot vindt representatie belangrijk, want hoe kun je iets worden dat je nergens ziet? Met het Studio Stoofpot sprekers- en trainersbureau hopen wij een podium te bieden aan stemmen die nog onvoldoende gehoord worden, maar zo veel belangrijks te vertellen hebben.

Welkom in ons bureau vol inspirerende sprekers uit alle walks of life, die op hun eigen manier de wereld verbeteren en jou graag vertellen hoe ze dat doen.

Workshops, lezingen, trainingen, cursussen, heidagen, creatieve content: we’ve got you covered.