Het geheim van goede seks

Door de jaren heen heb ik in mijn carrière met allerlei soorten mensen het bed mogen delen. Hierdoor weet ik het zeker: Het geheim van goede seks, zit in jezelf! Schaamte is bij mij een taboe. Ik vind het fantastisch om echt contact te maken en samen te genieten. Ga jij de ontdekkingstocht met me aan?

Intimiteits- en sekscoach

Surrogaat partner

Surrogaat is synoniem voor vervanging; In de plaats van. Dat is precies wat een surrogaatpartnerschap met mij is. Ik ben jouw vriendin voor een afgesproken periode. Samen gaan we ontdekken, wat jij lekker vindt om te geven en te ontvangen. Natuurgetrouw begeleid ik je in jouw persoonlijke seksuele ontwikkeling.

Haal meer uit je Seks!

Single of Relatie Coaching aan huis

Workshop

Vanuit allerlei kanalen wordt ons wijsgemaakt wat seks precies is en hoe wij dit genot zouden moeten ervaren. Door enkel hiernaar te luisteren ontnemen we onszelf de kans om optimaal van ons lichaam en bijkomende sensaties te genieten. Ervaar in begeleiding met mij de verschillende manieren waarop je seks kan beleven.

Relatie Coaching

Samen een leven opbouwen en behouden is veel werk. Er komt een hoop bij kijken. Seks veranderd in veel relaties van een spannend avontuur naar een vaste routine of het verdwijnt (bijna) helemaal. Willen jullie hier iets aan veranderen? Weer de spanning voelen en jullie band versterken. Zijn jullie toe aan een nieuw niveau van intimiteit in jullie relatie?