Surrogaat Partner

De gemiddelde seksuele ontwikkeling vindt plaats tijdens te pubertijd. Eerst tongzoenen, na een tijdje vrijen en uiteindelijk de ontmaagding en de verdere ontdekkingstocht met een leeftijdgenoot waar men zich verbonden mee voelt. Helaas gaat het lang niet bij iedereen zo. Hier kunnen allerlei redenen voor zijn.

Samen gaan we ontdekken

wat jij lekker vindt om te geven en te ontvangen.

Lichamelijke/ geestelijke tegenslagen
Lichamelijke ziekten of beperkingen, het zijn van een a- neurotisch persoon (autisme/adhd/hsp) Zorgen er in veel gevallen voor dat het moeilijker is contact te maken met leeftijdsgenoten. Afhankelijkheid van zorg in combinatie met schaamte maakt het nemen van stappen in seksualiteit nog lastiger. Misschien is het zou dat seks en intimiteit voor jou niet als prioriteit werd gezien. Of erger; als geen optie!

Vrouwen
De meeste vrouwen besteden erg weinig aandacht aan hun seksuele ontwikkeling. Seks gebeurd meestal voor en vanuit de ander. Met erg weinig aandacht voor het vrouwelijke genot. Masturbatie verloopt via de gangbare ‘snelle’ weg. Dit is niet alleen onnodig maar ook onwijs zonde! Bewust wording van je lichaam, voelen wat je prettig vindt, wat niet én dit aangeven zorgt niet alleen voor een beter seksleven.

Trans/genderdiverse-seksualitiet
Wanneer je in de puberteit niet in het lichaam zit dat bij je past, zoekende bent naar je gender identiteit en/of deze niet maatschappelijk geaccepteerd is, kan de seksuele ontwikkeling een achterstand ontwikkelen. Opnieuw gaan ontdekken in een veilige ruimte, waar je je vrij voelt om jezelf te zijn, uit te proberen en je uit te spreken zijn een voorwaarde voor een gezonde relatie met je seksuele persoonlijkheid.

Het Partnerschap

Surrogaat is synoniem voor vervanging; In de plaats van. Dat is precies wat een surrogaatpartnerschap met mij is. Ik ben jouw vriendin voor een afgesproken periode. Samen gaan we ontdekken wat jij lekker vindt om te geven en te ontvangen. Wat en hoe je kan geven? Natuurgetrouw begeleid ik je in jouw persoonlijke seksuele ontwikkeling.

Het is een traject van 14 weken, waarbij we elkaar iedere week zullen zien. We bootsen een gangbare date-periode na, waarbij de eerste date bestaat uit uitgaan. Vanuit daar overleggen we samen wat onze volgende date zal zijn. Na iedere date vindt er een afgesproken feedback moment plaats. Het is een intens traject waar je als een nieuw persoon uitkomt. Je leert jouw sensuele kant, als gever én als ontvanger. Na dit traject sta je stevig in je schoenen en ben je er klaar voor om de rest van je intieme leven aan te gaan.

Wat

  • Traject van +/- 3 maanden.
  • Iedere week een afspraak van 3 uur.
  • Totaal 14 afspraken
  • Kosten: €5850. Vooraf over te boeken. *Excl reiskosten & locatie kosten en consumptiekosten