Workshop

Seks, over het algemeen doen we het graag. Het is alleen soms ook wel erg lastig. Doe ik het wel goed? Hoe geef ik aan wat ik lekker vind? Wat vind ik eigenlijk lekker. We zijn veel met seks bezig, maar helaas besteden we vaak te weinig aandacht aan onze eigen beleving van seks. Doormiddel van deze single coaching, breken we door het oppervlak heen. Een gevoelsmatige workshop met een praktische inslag.

Een gevoelsmatige workshop

met een praktische inslag

Vrouwen
De meeste vrouwen besteden erg weinig aandacht aan hun seksuele ontwikkeling. Seks gebeurd meestal voor en vanuit de ander. Met erg weinig aandacht voor het vrouwelijke genot. Masturbatie verloopt via de gangbare ‘snelle’ weg. Dit is niet alleen onnodig maar ook onwijs zonde! Bewust wording van je lichaam, voelen wat je prettig vindt, wat niet én dit aangeven zorgt niet alleen voor een beter seksleven.

Mannen
Doelgericht op penetratie en orgasme. Voor veel (hetero) mannen is dat het doel en dus ook de invulling van het seksuele leven. Spijtig is dat je hiermee je partner vaak in het gemis laat. Een goede minnaar zijn gaat veel verder dan goed kunnen penetreren. Er is nog zo veel te ontdekken in seksueel genot. Voor jezelf & voor de ander. Ervaar vanuit je lijf en vergeet de “verwachtingen”.

Stellen
In veel relaties gebeurd het; de sleur. Het grote nare woord. De passie en hartstocht ebt weg, de seks is een standaard ritueel geworden of het gebeurd (haast) helemaal niet meer. Willen jullie allebei wel weer het vuur terugvinden? Laat mij je in deze praktische workshop tools geven om elkaar weer te gaan ontdekken. Kom weer dichter bij jezelf en bij elkaar.

De workshop

Het is een uitgebreide workshop waarbij alle facetten van seks aan bod komen. Ervaar hoe intens je kan voelen en wat dit met je doet. Hoe je bewust kan geven, vanuit jouw behoeftes en geheel kan ontvangen. Leer de anatomie van de geslachtsdelen en praktische tips hoe deze te stimuleren. Natuurlijk slaan we de andere erogene zones niet over en is er ruimte voor jouw persoonlijke leerbehoeftes.

  • Workshop aan huis
  • 3 uur.
  • Een verrijking voor je seksbeleving
  • Kosten: €350. Vooraf over te boeken. *Excl reiskosten &