Relatie coaching

We hebben soms het idee dat een “goede” relatie automatisch goed moet zijn. En zo ook dat de seks in de relatie automatisch “goed” of zelfs fantastisch moet zijn. In werkelijkheid verloopt dit niet moeiteloos. Het is heel normaal dat de intimiteit in vorm van seks in een relatie stagneert. We krijgen kinderen, hebben het druk met werk en we verliezen elkaars behoeften makkelijk uit het oog. Nog lastiger wordt het wanneer er een (chronische) ziekte om de hoek komt kijken. Het is lastig om in de war van mogelijkheden, gevoelens en gedachtes de weg naar elkaar weer te vinden.

Hoe maak je seks weer leuk?

Een intieme coaching die jullie  dichter bij elkaar brengt

Lichamelijke/ geestelijke tegenslagen
Lichamelijke of geestelijke tegenslagen kunnen een waanzinnige tol zijn voor de seksuele beleving van jullie relatie. Je voelt jezelf ook niet zo snel sexy als je je ellendig voelt. Hoe vind je je sensuele zelf weer?
Voor de ander kan de zorgtaak moeilijk los te koppelen zijn. Soms kan seks “zorgen voor” zijn, maar wanneer dit altijd zo voelt wordt seks al gauw een last in plaats van een lust!

 

Het dagelijks leven
De grote vijand van prikkeling en spanning; de gewoonte. Toch vallen we hier massaal voor. We weten wat de ander lekker vindt, de ander weet wat wij lekker vinden. En om alles even praktisch te houden gaan we recht op ons doel af zodat we lekker op tijd kunnen gaan slapen. Heerlijk efficiënt, tot dat het gaat vervelen. Laat mij jullie helpen de spanning terug te brengen zodat jullie verder kunnen aan jullie eigen erotische ontdekkingstocht.

Gewoon lastig
Naast dat er allerlei reden kunnen zijn dat jullie de vonk kwijt zijn geraakt. Is seks soms ook gewoon lastig. De meesten mensen hebben niet geleerd hoe je communiceert over seks, wat er nog meer mogelijk is buiten de standaard van penetratie. Je weet allebei dat er meer in zit, maar je weet niet hoe je het eruit moet halen. Ik geef jullie het steuntje in de rug om daar te komen.

De coaching

Iedere relatie is natuurlijk anders. Daarom is er niet 1 duidelijk traject uit te schrijven. Een opbouw vanuit jullie persoonlijke behoeftes is een vereiste. Het traject begint dan ook met een online kennismaking. We kijken naar de individuele behoeftes. Deze coaching gaat verder dan een reguliere therapeut. Ik voel en beleef met jullie mee, spreek de pijnpunten aan en ga met jullie oefenen. Alles is natuurlijk in overleg, consent; jullie toestemming en grenzen is een kern van deze coaching. Ik geloof dat echt samenzijn bestaat uit 2 individuen die er voor kiezen hun leven te delen. Er is dus aandacht voor persoonlijke sensuele groei als gezamenlijke groei.

Wat

  • Intake van 30 min
  • 5 sessies
  • 2 uur per sessie
  • Kosten: Intake €50,- , wordt verrekend na aangaan volledig traject. Traject €1500,- * excl. reiskosten.