Intimiteits-en sekscoach

Dankzij mijn jarenlange ervaring als escort heb ik de vrij ruimte gehad om mijn seksualiteit te ontwikkelen. Ik heb met allerlei verschillende mensen intimiteit mogen beleven. Zacht, teder, woest, klungelig en zeer bedreven.

Waanzinnig!

Wat ik ook steeds zag is dat veel mensen worstelen met seks. Niet alleen seks, als het pure geven of ontvangen van penetratie. Nee, seks als voelen; intern en extern, communiceren, lachen, jezelf bloot geven in het moment zijn en echt kunnen genieten. Je verbonden voelen met de ander en met jezelf.

Ik heb het geluk dat ik die verbinding met mezelf heb kunnen maken. Dat wil niet zeggen dat mijn seksleven altijd fantastisch is. Seks is in context en de connectie die je hebt met de anders; steeds weer anders. Het is een eeuwige ontdekkingstocht.

Ik wil graag mijn ervaring en kennis inzetten om jouw intimiteit-en seksleven te verrijken.

Haal meer uit je Seks!

Single of Relatie Coaching aan huis

Surrogaat partner

Surrogaat is synoniem voor vervanging; In de plaats van. Dat is precies wat een surrogaatpartnerschap met mij is. Ik ben jouw vriendin voor een afgesproken periode. Samen gaan we ontdekken, wat jij lekker vindt om te geven en te ontvangen. Natuurgetrouw begeleid ik je in jouw persoonlijke seksuele ontwikkeling.

Workshop

Vanuit allerlei kanalen wordt ons wijsgemaakt wat seks precies is en hoe wij dit genot zouden moeten ervaren. Door enkel hiernaar te luisteren ontnemen we onszelf de kans om optimaal van ons lichaam en bijkomende sensaties te genieten. Ervaar in begeleiding met mij de verschillende manieren waarop je seks kan beleven.

Relatie Coaching

Samen een leven opbouwen en behouden is veel werk. Er komt een hoop bij kijken. Seks veranderd in veel relaties van een spannend avontuur naar een vaste routine of het verdwijnt (bijna) helemaal. Willen jullie hier iets aan veranderen? Weer de spanning voelen en jullie band versterken. Zijn jullie toe aan een nieuw niveau van intimiteit in jullie relatie?