Weet wat ik wel en niet doet
Het is vervelend voor zowel jou als mij als er tijdens de afspraak misverstanden naar voren komen over welke handelingen er wel of niet mogelijk zijn. Ik heb mijn website zo duidelijk mogelijk proberen te maken precies om deze reden.

Wees een heer
Het is een beetje voor de hand liggend, maar werkelijk de beste manier om alles uit onze date te halen. Hoe meer ik me op me gemak voel, hoe beter ik in staat ben om jou een geweldige tijd te geven. Vriendelijkheid, hoffelijkheid en goede persoonlijke hygiëne.

Voor meer informatie over het juist wassen van je penis, kijk je hier: https://sense.info/nl/ontdek-je-lichaam/jongenslichaam/jezelf-verzorgen/je-penis-verzorgen

Fijne omgeving
Voor een goede vrijpartij is het belangrijk dat we goed kunnen ontspannen en ons vrij kunnen bewegen. Zorg daarom voor een schone en opgeruimde omgeving. Denk daarbij ook aan een aangename temperatuur. Met kleren aan is natuurlijk wat anders dan poedeltje naakt. Als je het leuk vind kan je de ruimte sfeervol maken met gedimd licht/kaarsjes, een lekker geurtje en misschien zelfs een zwoel muziekje. Kies voor iets wat bij jou past!