Veelgestelde Vragen

Een afspraak maken we samen. Je kan contact met me opnemen via het contactformulier, email of whats-app. Ik beantwoord wanneer ik daar de gelegenheid toe heb. Dat kan soms een paar dagen duren.
Samen kijken we dan naar geschikte momenten voor onze date.
Voor een soepel verloop is het fijn als je mij in het bericht laat weten wie je bent, wat je graag zou willen afspreken met mij en waar.

Op mijn tarieven kan je zien dat ik tot 130 km vanaf Breda standaard prijzen hanteer. Mocht je verder weg wonen/verblijven dan is het waarschijnlijk handiger als je mijn kant op komt en hier een hotel boekt. Wil je toch graag dat ik naar jou kom? Neem dan contact met me op, zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken.

Betaling kan op de volgende manieren:

Contant, bij aanvang van onze date.

Per overboeking, vooraf of bij aanvang van onze date. De afschrijving staat vermeld onder Femino.

Via tikkie, vooraf of bij aanvang van de date.

Soms vraag ik om een aanbetaling, dit gaat over het algemeen via tikkie.

Soms kan ik hierom vragen. Dit is voor mijn eigen zekerheid. Ik houd tijd vrij voor onze afspraak en wil dan graag weten dat dat niet voor niets is. De aanbetaling bevat een deel van het totale bedrag en zal meestal via tikkie gevraagd worden.

Omdat ik tijd reserveer voor onze date, is annuleren geen standaard gebruik. Ik heb graag dat je de afspraak zorgvuldig maakt. Wanneer je een aanbetaling hebt gedaan, zal deze niet vergoed worden na een annulering.

Iedere afspraak is anders. Intimiteit, daten en contact maken is in ieder duo weer een nieuwe ontdekkingstocht. Daarom is het onmogelijk om hier precies te vertellen hoe een date verloopt, maar om je een idee te geven volgt hier een globale schets:

  • Ik arriveer op de locatie & tijd van de afspraak
  • We maken kennis, praten bij, doen de financiële afronding en bespreken eventueel nog jouw wensen.
  • De invulling van de date; dit is heel persoonlijk en hangt sterk af van onze klik icm met jouw wensen. Wat zeker is, is dat ik het fijn vind om de spanning, het vrijen de seks en de dingen er omheen zo natuurlijk mogelijk te laten zijn.
  • Voordat onze date ten einde loopt, vind ik het vaak fijn me even op te frissen.
  • Als je wilt kunnen we meteen een volgende afspraak inplannen. We wensen elkaar nog een fijne dag/avond.
  • Ik hoor graag van je hoe je onze date hebt ervaren!

Over het algemeen geldt voor mij dat ik in even weken kan op Dinsdag/Woensdag / Zondag en in oneven weken op Dinsdag/Woensdag /Vrijdag.

Het kan wel eens wisselen ivm met feestdagen, vakanties.

Ja, speciale verzoeken of wensen die mijn outfit, make-up of kapsel betreffen mag je zeker doorgeven. Houdt wel in gedachten dat dit enkel verzoeken zijn. Door de jaren heen heb ik gemerkt dat ik het vervelend kan vinden als ik niet zelf kan bepalen wat ik draag/hoe ik er uit zie. Hoewel ik over het algemeen graag rekening houd met jouw wensen, vind ik het fijn om hier mijn autonomie in te houden.

Bij seksueel contact heb je een kans op SOA’s. Deze kans is bij de ene handeling groter dan bij de andere en je beperkt de risico’s door het gebruik van condooms.
Ik laat mij regelmatig testen, waardoor – mocht het zo zijn- ik vrij vlug weet of ik besmet ben. Mijn persoonlijke hygiëne is iets waar ik zeer zuinig op ben en ik heb een hoog gevoel van verantwoordelijkheid naar mijn bedpartners. De kans dat je een soa krijgt na seksueel contact met mij is zeer klein, maar de kans is er nu eenmaal wel. Als ik je goed ken, dan zal ik je een een dergelijk geval persoonlijk op de hoogte brengen. Ken ik je wat minder goed, dan ontvang je een anonieme melding van de GGD waarin alle informatie staat over de benodigde testen en behandeling.

Wil je meer weten over over SOA’s, kijk dan >>hier<< 

Natuurlijk let ik ook op discretie. Voor afspraken ben ik verzorgd, vrouwelijk en netjes. Meestal draag ik een jurkje/ rok met hakken/laarsjes, heb je andere kledingwensen dan kan je die aan me doorgeven.

Als je suggesties hebt voor een plek waar ik mijn auto kan parkeren, dan hoor ik dat graag.  Al heb ik zelf ondervonden dat hoe stiekemer je doet, hoe meer het opvalt.

Weer wat ik wel een niet doe.
Het is vervelend voor zowel jou als mij als er tijdens de afspraak misverstanden naar voren komen over welke handelingen er wel of niet mogelijk zijn. Ik heb mijn website zo duidelijk mogelijk proberen te maken precies om deze reden.

Wees een heer
Het is een beetje voor de hand liggen, maar werkelijk de beste manier om alles uit onze date te halen. Hoe meer ik me op me gemak voel, hoe beter ik in staat ben om jou een geweldige tijd te geven. Vriendelijkheid, hoffelijkheid en goede persoonlijke hygiene.

Voor informatie over de juiste manier van het wassen van je penis klik je >>> hier <<<

Fijne omgeving
Voor een goede vrijpartij is het belangrijk dat we goed kunnen ontspannen en ons vrij kunnen bewegen. Zorg daarom voor een schone en opgeruimde omgeving. Denk daarbij ook aan een aangename temperatuur. Met kleren aan is natuurlijk wat anders dan poedeltje naakt. Als je het leuk vind kan je de ruimte sfeervol maken met gedimd licht./kaarjes, een lekker geurtje en misschien zelfs een zwoel muziekje. Kies voor iets wat bij jou past!