Afspreken

Een afspraak maken

Super leuk dat je overweegt om een afspraak met mij te maken!
Zoals je hebt kunnen zien ben ik voor veel dingen in of het nu in een uurtje spanning of een uitgebreid samen zijn is. Romantisch, kinky, samen koken of juist naar een parenclub, ontmaagdingen en seks voor gevorderden.
Mijn brede interesses zijn niet alleen voor de erotiek voorbehouden. Ook in mijn privé leven ben ik met heel veel dingen bezig.
Om hierin een goede balans te behouden is het alleen mogelijk om vooraf een afspraak met mij te bespreken.
Dit kan een dag van tevoren, maar wil je meer zekerheid probeer  dan minimaal een week vooraf een afspraak met mij in te plannen. Het allerbeste is natuurlijk om mij direct een verzoek te sturen als je weet dat je op een bepaalde dag kan.

Een afspraak maken kan door een verzoek te sturen via het contactformulier (linker button op de website)  of via whats app (0629999678). Je mag natuurlijk ook bellen, maar ik ben bijna nooit in de gelegenheid de telefoon op te pakken.
Ik zal z.s.m. reageren op je verzoek. We bespreken dan bijvoorbeeld de datum, tijd en locatie, maar ook jouw wensen kunnen we natuurlijk al bespreken.
Wanneer dit besproken is en wij elkaar bevestigd hebben, staat de afspraak. In sommige gevallen, zoals bij een sauna date of lange afstanden, vraag ik om een aanbetaling. Dan staat de afspraak wanneer de aanbetaling is voldaan.

Ik kijk uit naar je berichtje!

    [fc id='3' type='popup' placement='left' button_color='red' font_color='white' ]Contact[/fc]